Information: Näringsbloggen kommer att upphöra i januari 2018. Vi hänvisar istället till Näringsdepartementets sidor på regeringen.se eller följ oss på Twitter: @naringsdep

Har du frågor om detta, kontakta Näringsdepartementets kommunikationschef Tomas Engholm via e-post: tomas.engholm@regeringskansliet.se

Musik att vara kreativ till!

Foto: Peter Stracina // Flickr (CC)

Musik och kreativitet passar utmärkt ihop! Foto: Peter Stracina // Flickr (CC) Bildrättigheter

Vi har en kollega som heter Jörgen Dyssvold som arbetar som möteskoordinator här på Näringsdepartementets kommunikationssekretariat. Inför avsparken den 23 november kontaktade Jörgen Musikservice  (ingår i Musikguiden i P3) för att få hjälp med att hitta en bra låtlista. På Musikservice sätter Musikguidens Christel Valsinger varje vecka ihop en spellista med hjälp av lyssnarna och musikredaktörerna Germund Stenhag och Linda Nordeman. Så här beskriver P3 själva listan:

Det blev en mix av låtar som ska sparka igång tankeverksamheten och såna som är bra att ha på samtidigt som man arbetar. Nåt för alla som jobbar kreativt!

Här kan du själv höra listan som ligger upplagd på Spotify. Listan skulle kunna vara mycket längre, tipsa oss gärna om mer musik man kan vara kreativ till!

Kommentera

Bli den första som kommenterar!

Första gången du kommenterar på Näringsbloggen kommer kommentaren att godkännas av moderator innan den visas. Du måste följa Näringsbloggens netikett när du kommenterar.

Genom att klicka på knappen Skicka samtycker du till att kakor används.

E-postadressen visas inte publikt