Information: Näringsbloggen kommer att upphöra i januari 2018. Vi hänvisar istället till Näringsdepartementets sidor på regeringen.se eller följ oss på Twitter: @naringsdep

Har du frågor om detta, kontakta Näringsdepartementets kommunikationschef Tomas Engholm via e-post: tomas.engholm@regeringskansliet.se

Framtidsspaning för godstransporter och logistik

Gods. Foto: James Hardy

Dagens gästbloggare är Carina Nilsson, ansvarig för sekretariatet för regeringens Logistikforum. Carinas inlägg utgår från henne och hennes organisations egna infallsvinklar och erfarenheter. Innehållet speglar inte med nödvändighet regeringens eller Regeringskansliets ställningstaganden.

Vad händer i vår omvärld och hur påverkar det utvecklingen av godstransporterna? Det är utgångspunkten för Logistikforums öppna möte på Logistik & Transport i Göteborg 22 maj.

Seminariet innehåller en internationell utblick mot Asien och Kina. Det kommer också handla om samverkan för framtidens citydistribution och hur storstäderna kan samarbeta och dela erfarenheter, om forskning och utveckling, om framtidens kompetensförsörjning och slutsatser i kapacitetsutredningen om godstransporter.

Seminariet hålls i ett högt tempo med frågor från moderatorn och inspel från ledamöterna i Logistikforum. Ett rappt, intressant och lättillgängligt seminarium som berör deltagarna.

Program och anmälan http://www.logistik.to

Kommentera

Bli den första som kommenterar!

Första gången du kommenterar på Näringsbloggen kommer kommentaren att godkännas av moderator innan den visas. Du måste följa Näringsbloggens netikett när du kommenterar.

Genom att klicka på knappen Skicka samtycker du till att kakor används.

E-postadressen visas inte publikt